FII SI TU UN SPONSOR !..

al proiectelor pe care Asociatia noastra, LIONS CLUB SUCEAVA, le deruleaza.

Poti sprijini si tu, ca SPONSOR, actiunile umanitare pe care  le realizam. Vei putea, astfel, sa-i ajuti pe semenii nostri aflati in nevoie.

Crede-ma, vei cunoaste bucurii sufletesti neasteptate! In plus, vei primi o DIPLOMA DE  SPONSOR emisa de CLUBUL LIONS DIN SUCEAVA.

Nu ezita sa ne transmiti un MESAJ AICI.
Spune-ne care dintre PROIECTELE caritabile pe care le derulam ai fi dispus   sa le SPONSORIZEZI si in ce conditii. Tot in acest mesaj, te rugam sa ne precizezi care este numele societatii comerciale sponsor, principalele date de identificare ale acesteia, adresa de e-mail si numarul de telefon la care poate fi contactat reprezentantul autorizat pentru a stabili/negocia clauzele Contractului de sponsorizare.

De asemenea, poti sa ne propui actiuni sau proiecte noi,  pe care le consideri interesante, folositoare comunitatii, pe care Asociatia noastra le-ar putea organiza sau sustine si pe care ai fii dispus sa le sponsorizezi.

Oferta ta va completa baza noastra de date, „SPONSORI DISPONIBILI”. De fiecare data cand vom organiza actiuni caritabile de genul celor agreate de tine, te vom informa, in timp util, la adresa de e-mail prin care ne-ai contactat. De asemenea, Secretarul clubului nostru te va contacta in urmatoarele doua zile dupa primirea mesajului tau, pentru a-ti confirma inscrierea in baza de date si a discuta, in principiu, elementele Contractului de sponsorizare.

Orice suma cu care vei sustine actiunile noastre caritabile va fi binevenita!

In conditiile in care sponsorizarile acordate de tine in ultimele 12 luni vor depasi suma de 1.000 lei, SIGLA SI NUMELE FIRMEI, cu link catre propriul web site, vor putea fi incluse pe pagina principala a site-ului oficial al Asociatiei LIONS CLUB SUCEAVA.