SPONSORI:

Actiuni LEO

CELE MAI RECENTE:

20 – 21 decembrie 2014, Vino să încălzești un suflet!

În ciuda ploii și a vremii nefavorabile, zilele de 20 și 21 decembrie au fost călduroase pentru vountarii clubului Leo Suceava ”Bucovina”. Activitatea noastră a constat în strângerea de fonduri cu scopul întrajutorării familiei lui Gabriel, mai exact achiziționării unui nou aparat auditiv, indispensabil copilului. Împreună, ne-am adunat forțele și am potențat spiritul Crăciunului printr-un târg de prăjituri organizat în zona centrală a orașului Suceava. Acest caz este susținut la nivel național de cluburile Leo, sperând ca printr-un efort unitar să atingem suma totală de 9000 de euro, din care o parte a fost deja strânsă de familie și clubul Leo ”Fortress” Alba Iulia.

De asemenea, acțiunea constituie o tradiție a clubului și am fost plăcut surprinși de succesul dulciurilor, dar mai ales de reacțiile trecătorilor care ne-au stimulat prin compasiunea și dorința de a dărui pentru a face un suflet fericit. Nimic nu s-a putut compara cu această lecție a solidarității umane care a contribuit substanțial atât la dezvoltarea noastră pe plan personal, dar și în cadrul comunității Leo pe care o formăm. ”Leo presupune implicare și învățare, ducând la formarea unor tineri conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor, responsabili de acțiunile proprii și pregătiți să ia decizii. Prin acest gen de acțiuni ne dezvoltăm ca oameni ce aparțin unei comunități, cultivând în sufletul fiecărui membru spiritul solidarității de care are atât de mare nevoie o societate prosperă. Fiindu-ne apreciată munca și implicarea, ne-a fost oferit cel mai frumos dar, cel al generozității și recunoștinței” afirmă Delia Bălăcian, președinte Leo Suceava ”Bucovina”.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și de Gabriel și sperăm ca împreună să-i dăm viață lumii tăcute în care el trăiește!