SPONSORI:

DARUIESTE UN ZAMBET!

Proiectul acesta, “DARUIESTE UN ZAMBET”, a fost initiat, cu mai multi ani in urma, de catre prietenii nostri din cadrul Clubului ROTARY din Suceava.

Membrii Asociatiei noastre, LIONS CLUB SUCEAVA participa, ca parteneri, in acest proiect incepand din anul 2009.

In fiecare an, in a doua jumatate a lunii decembrie, ne intalnim, la un supermarket, cu prietenii nostri din Asociatia CLUB ROTARY sin Suceava. Pe langa membrii  CLUBULUI NOSTRU, la actiune participa si numerosi prieteni ai nostri, care doresc sa daruiasca un zambet unor copii, poate mai nefericiti, poate mai singuri.

Ii intampinam cu nerabdare si cu emotie pe cei 100 -120 de copii. Ei vin din familii cu probleme sociale, de la Case de copii, Centre de plasament, Asezaminte sociale organizate de Biserici si Manastiri din judet.

În cadrul evenimentului, atât membrii celor 2 asociații, cât și invitați ai acestora au primit în grijă câte un copil pentru a oferi acestuia alimente, rechizite și haine. Costurile acestor cadouri, nu depasesc 400 – 500 de lei.

Primim “in schimb” o explozie de bucurie, un zambet pe chipurile luminate ale copiilor, mulțumirea și recunoștința sădită în ochii lor.

“Dăruiește un zâmbet” este o acțiune cu adevărat umanitară, iar a dărui, mai ales unora în nevoi, înseamnă a trăi frumos, a trăi spiritual, a munci alături de armata invizibilă a îngerilor păzitori, care din ceruri veghează ca viața acestor copii să nu se deterioreze ireversibil.

VINO ALATURI DE NOI! DARUIESTE SI TU UN ZAMBET!

FII SI TU UN VOLUNTAR !