SPONSORI:

Lions Quest…Septembrie 2015

Pentru a doua oara, LIONS Club Suceava a invitat profesorii la Lions Quest.  Un numar de 34 de profesori  s-au intalnit in perioada 10-12 septembrie, la Best Western Gura Humorului.

Profesorii de la Școala Gimnazială ”Petru Comarnescu” Gura Humorului, Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului, Centrul Școlar ”Sfântul Andrei” Gura Humorului, Școala Gimnazială Frasin, Școala Gimnazială Nr.1 Gura Humorului, Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Capu Codrului, au ales Lions Quest pentru a-l implementa în cadrul școlilor participante in Programului Lions Quest -“Social and Emotional Learning” si au creat impreuna o atmosfera calda, confortabila, productiva si relaxanta in acelasi timp.

În organizarea seminarului s-au implicat activ membrii Clubului Lions Suceava si entuziastele doamne profesoare Simona Maria Varvaroi, Eniko Lamasanu si Mariana Gherghel.

Lions Club International exista in 208 tari. In 81 de tari, printre care si Romania, Lions Clubs International Foundation a finantat proiecte “Lions Quest”, care se numara  printre cele mai larg răspândite și utilizate programe din lume de dezvoltare armonioasă a tinerilor și de prevenire a adicțiilor, apreciat cu calificativul  “SELECT” de catre Organizatia Internationala “Collaborative for Academic, Social, and Emotional Learning” (CASEL). 

Comments are closed.